Зима повертається: Україну знову накриють снігопади

22 березня більшість областей України засипатиме снігом.

Попри те, що всім уже хочеться сонця і тепла, у погоди свої плани, тому потепління в Україні зміниться похолоданням. 22 березня, практично всі області країни накриють снігопади.

Погода в Україні (фото з відкритих джерел) У понеділок мінлива погода буде на Заході та Півночі, а в решті регіонів її прогнозують ясною. Сніг і мокрий сніг із дощем "порадують" жителів Львівської, Волинської, Тернопільської, Рівненської, Сумської, Чернігівської, Київської, Житомирської, Хмельницької, Чернівецької, Івано-Франківської та Закарпатської областей.

Удень температура повітря підніметься до +2 ... + 7 градусів. Вночі очікується мороз, і стовпчики термометрів опустяться до -5 градусів. У столиці України 22 березня періодично очікується мокрий сніг. Температура повітря протягом дня не перевищуватиме +3...+5 градусів. У вівторок, 23 березня, ситуація трохи зміниться.

На Заході прогнозується прояснення, а в інших областях — опади. Сніг повернеться всюди, крім Волинської, Рівненської, Закарпатської, Тернопільської, Хмельницької областей та окупованого Криму. Вдень стовпчик термометра покаже +3 ...+8 градусів, а вночі — від -5 до +2 градусів.

У середу і четвер, 24-25 березня, в Україні трохи потеплішає, але снігопади триватимуть, особливо в Центрі, на Сході та Півдні країни.

Нагадаємо, що сильні снігопади накрили Україну на початку лютого 2021 року. Рух транспорту тоді був ускладнений, а в аеропортах скасовували деякі рейси. Великі снігові покриви були зафіксовані в Івано-Франківській, а також у Чернігівській, Львівській і Житомирській областях.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що у цьому місяці погода в Україні не буде відрізнятися аномаліями, а буде приблизно такою ж, як і в попередні роки.

За матеріалами: Comments.ua
Добавлено: 22-03-2021, 09:45
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх