Робочий день депутатів під час локдауну: що розглядають (ВІДЕО)

Основне пленарне засідання депутати присвятили розгляду тисяч правок від "Батьківщини" та ОПЗЖ до законопроєктів про землю

Верховна рада повернулася до повноцінної роботи, попри локдаун у столиці. На сьогодні запланували провести аж три засідання, два з яких - позачергові. Працювати планують до пізнього вечора. Що робитимуть та який порядок денний розповість кореспондентка "5-го" Ірина Сисак.

Основне пленарне засідання депутати присвятили розгляду тисяч правок від "Батьківщини" та ОПЗЖ до законопроєктів про землю, про її передачу на місця та про земельні аукціони.

О 16 у Верховні Раді планують перейти до позачергового засідання, на якому збираються переглянути тарифи на опалення та електроенергію. Друге позачергове засідання розпочнеться о 17:30 за ініціативи "Слуги народу", там розглянуть десяток питань, які в опозиції називають не актуальними на сьогодні. Зокрема голосуватимуть за скасування ЗНО для тих випускників, які не збираються вступати до ВНЗ.

Також відомо, що для дотримання протиепідеміологічних заходів залу Верховної Ради кварцують що дві години і вперше від початку пандемії сьогодні зачинений парламентський буфет.

За матеріалами: 5.ua
Добавлено: 13-04-2021, 14:40
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх