Невзоров описав сценарій "майбутньої" війни: про цинкову зливу та черговий горб ганьби у Путіна (ВІДЕО)

Росію накриє цинковий злива, а у Путіна з'явиться черговий горб ганьби.

У разі повномасштабної війни проти України, все закінчиться страшною поразкою і трагедією Росії.

Про це розповів у своєму YouTube-каналі журналіст Олександр Невзоров.

"До В'єтнамському, Афганському, Чеченському бідна Росія відростить ще один горб ганьби. Чому при начебто такому нерівності сил, перемога буде за Україною? Тому що є два варіанти і обидва вони смертельні. В одному випадку величезний злісний кривавий монстр затоптав маленьку горду беззахисну сусідку , у другому випадку - маленька горда беззахисна сусідка розтоптала величезного кривавого монстра ", - спрогнозував він.

У будь-якому випадку, за словами Невзорова, це протистояння відгукнеться Росії "зливою цинкових трун".

"Цих курчат в камуфляжі відчайдушно злі досвідчені і дико мотивовані батальйони Яроша передушать тисяч п'ять за перший тиждень. На Росію обрушиться злива з цинкових трун. Жоден солдат, жоден офіцер не матимуть ані найменшого поняття, за яким він тут чортом і за чиї яхти і палаци воює ", - упевнений журналіст.

Також Невзоров припустив той факт, що "побачивши російську армію в справі, японці відразу згадають про Курили, німці посміхнуться про Кенігсберг, Молдова - про Придністров'я, і ​​так далі".


Слухати з 2.54 хв.

Як повідомляв "Телеграф", раніше астролог Влад Росс спрогнозував, чи зважиться Путін на повномасштабний наступ в Україну.

За матеріалами: Телеграф

Добавлено: 14-04-2021, 09:30
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх