Не доїхали до лікарні: у Дніпропетровській області троє хворих коронавірусів померли прямо в швидкій

За минулу добу в регіоні зафіксовано 706 нових випадків COVID-19. За словами директора Дніпропетровського обласного центру екстреної медицини та медицини катастроф Радію Шевченко, зросла і кількість звернень на пульт "швидкої допомоги" з підозрою на коронавірус, повідомляє Дніпровська Панорама.

Так за словами Радію Шевченко, в середньому по Дніпропетровській області фіксують 222 звернення в швидку з підозрою на коронавірус. Минулого тижня медики оглянули 1582 пацієнта, з них тисяча сто вісімдесят три - госпіталізували.


Також за минулий тиждень медики швидкої зафіксували 4 смертельних випадки, викликаних ускладненнями COVID-19. Троє пацієнтів померли не доїхавши до лікарні, - прямо в кареті швидкої. Всі троє страждали від супутніх хвороб, викликаних коронавірусів, який протікав у важкій формі.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що Мінсоцполітики виставило на громадське обговорення законопроект, який передбачає урізати розмір лікарняних до 50% - 80% в залежності від стажу співробітника. Виплати по тимчасовій непрацездатності змусять оплачувати самих роботодавців.
Добавлено: 14-04-2021, 11:55
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх