Карантин може бути продовжений на невизначений час, - Запорізька ОДА

На позачерговому засіданні регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Запорізької області під керівництвом голови облдержадміністрації Олександра Старуха обговорили стан в регіоні.

Про це повідомляє Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

Як розповів заступник генерального директора Запорізького обласного лабораторного центру МОЗ України» Олександр Мащак, Запорізька область встановлює чергові антирекорди щодо захворюваності на COVID. Прогнозуються подальша тенденція до збільшення кількості захворілих.

Через значне розповсюдження хвороби карантин може бути продовжений на невизначений час, зазначається на сайті ЗОДА.

Щоб мінімізувати соціальні контакти та зупинити механізм передачі вірусу від людини до людини мешканців Запорізької області закликають провести травневі свята та свято Великодня вдома.

Згідно рішення регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, керівникам територій доручено вжити заходів щодо максимального обмеження відвідування культових будівель, інших місць богослужінь та релігійних зібрань, за можливості, повністю перевести релігійні церемонії, обряди та процесії у дистанційний режим з використанням електронних засобів комунікації.

Голова облдержадміністрації Олександр Старух закликав мешканців регіону дотримуватись усіх карантинних заходів, зменшити спілкування та контактування з іншими людьми та на свята залишатися вдома, адже це найкращий спосіб вберегти себе і своїх близьких.
Добавлено: 16-04-2021, 10:08
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх