Карантин: дніпровські школярі продовжать вчитися на дистанційці

Станом на 8:00 ранку 24 квітня в Дніпрі зареєстровані 259 нових випадків коронавируса. Всього з початку епідемії були лабораторно підтверджені 51 711 випадків COVID-19, повідомляє Дніпровська Панорама, посилаючись на офіційний Telagram-канал «Карантин Дніпро».



У Дніпрі продовжили період дистанційного навчання для школярів.

Про це повідомляє Відкритий з посиланням на Facebook-сторінку департаменту гуманітарної політики Дніпровського міськради.

У зв'язку зі стрімким поширенням коронавируса в Дніпрі вирішили продовжити термін дистанційного навчання для учнів 5-11 класів до 10 травня. У той же час учні початкової школи продовжать відвідувати навчальний заклад в звичайному режимі.

Раніше «дистанційка» була встановлена ​​на період з 29 березня по 13 квітня. Пізніше її продовжили до 23 квітня. Таким чином учні повернуться за парти вже після Великодня та інших травневих свят. Раніше ми повідомляли, що уряд України під час чергового засідання пролонгувала режим надзвичайної ситуації в країні через стрімке поширення коронавируса. Кабмін продовжив дію карантину до 30 червня 2021 року, а також встановив нову адаптивну модель з чотирма рівнями епідемічної небезпеки.

З початку епідемії пацієнтів 45 477 успішно одужали. На лікуванні перебувають 6 234 людини. З них 5 238 проходять лікування вдома, а ще 996 пацієнтів - на базі стаціонару. Всього з початку епідемії в Дніпрі від COVID-19 померли 1 358 осіб.

Раніше ми повідомляли, що уряд України під час чергового засідання пролонгувала режим надзвичайної ситуації в країні через стрімке поширення коронавируса. Кабмін продовжив дію карантину до 30 червня 2021 року, а також встановив нову адаптивну модель з чотирма рівнями епідемічної небезпеки.

За матеріалами: Відкритий
Добавлено: 24-04-2021, 14:30
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх