Чулпан Хаматова вивезла родину в Латвію і отримала ВНЖ - режим лякає навіть прихильників

Чулпан Хаматова вивезла родину в Латвію і отримала ВНЖ - режим почав лякати навіть прихильників

Колись прихильниця президента РФ Володимира Путіна актриса Чулпан Хаматова отримала ВНЖ Латвії. Попередньо вона вивезла туди свою сім'ю.

Відома російська актриса Чулпан Хаматова вивезла в Латвію свою сім'ю і отримала дозвіл на проживання в цій країні. Це дуже серйозний сигнал. Про це написав впливовий російський анонімний Telegram-канал "Кремлівський мамковед".

Ресурс звернув увагу на те, що Хаматова раніше була відкритою прихильницею Путіна. Наприклад, в 2012 році вона записала відео, в якому обіцяла голосувати за Путіна на президентських виборах за підтримку її фонду "Подаруй життя".

А недавно Хаматова несподівано отримала ВНЖ Латвії, попередньо вивізши в європейську країну свою сім'ю.

"Де-факто оформився показовий кейс: апологети" північнокорейської альтернативи "розвитку замість перманентної зачистки всіх рівнів влади від наросли за 20 років" політичної цвілі "вважали за краще піти за рамки системи. Путінський режим доріс до того, що почав лякати навіть своїх прихильників", - написав Telegram-канал.

Він висловив думку, що Хаматова є тільки однією з багатьох прихильників Путіна, яким перестало подобатися те, що відбувається в Росії. "Кремлівський мамковед" вважає, що відповіддю на спробу втечі з системи Хаматової стане зняття актриси з посади голови фонду "Подаруй життя".

Раніше Діалог.UA повідомляв, що Чулпан Хаматова пізніше публічно шкодувала через свого ролика на підтримку Путіна. "Якби в 2012 році мені сказали, що" він зробить цю війну ", я б не пішла голосувати", - говорила актриса після вторгнення військ РФ в Крим і Донбас.

Ми також писали, що бажають позбутися від Путіна в Кремлі не зменшується, процес може запустити Україна. Таку думку висловив Марк Фейгін. Автор: Мережа, пише  "Діалог.UA"
Добавлено: 19-05-2021, 15:30
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх