Грецію охопили масштабні лісові пожежі

Влада вже провела негайну евакуацію мешканців 14 сіл.

Частину Греції охопили масштабні лісові пожежі.





Зайнялося напередодні ввечері на околицях Афін - у курортному містечку Лутракі. Поки потерпілих немає. Утім, вже вигоріли 20 квадратних кілометрів лісу та кілька будівель. Крім того, вогонь дістався прибережного регіону, де знищив кілька риболовецьких човнів. Дим від полум'я накрив грецьку столицю, через що в місті погана видимість.

Влада вже провела негайну евакуацію мешканців 14 сіл та трьох монастирі в горах Геранея. До гасіння займань залучили майже дві сотні пожежників та авіацію, зокрема 17 літаків і кілька вертольотів.


Випалені дощенту будинки й негайна евакуація. Не встигла влада Греції оголосити про відкриття кордонів для туристів, як частину країни охопили масштабні лісові пожежі. Зайнялося напередодні ввечері на околицях Афін у курортному містечку Лутракі. Поки що потерпілих немає. Однак вже вигоріли 20 квадратних кілометрів лісу та кілька будівель.    

Греція відкривається для туристів: чи дозволять в'їзд українцям

відкрилася для туристів. Від відпочивальників вимагають довідку про вакцинацію або свіжий негативний ПЛР-тест на коронавірус. Підійти може і документ, який підтверджує: людина вже перехворіла COVID-19. Карантин проходити не треба.

За матеріалами: ТСН.
Добавлено: 21-05-2021, 14:30
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх