В США дозволили експериментальний препарат від коронавирусу:

У США дозволили застосування експериментальних ліків Sotrovimab (VIR-7831) від COVID-19.

Як повідомляє Reuters, управління по санітарному нагляду за якістю харчових продуктів і медикаментів США схвалило екстрене застосування препарату для лікування коронавируса від британської компанії GSK (GlaxoSmithKline) і американської фірми Vir Biotechnology.

Відповідно до опублікованого повідомленням, Сотровімаб буде застосовуватися тільки для лікування дорослих і підлітків від 12 років, вага яких перевищує 40 кілограмів, якщо у них захворювання протікає в легкій або середній формі. При цьому лікувати їм пацієнтів, які госпіталізовані з вірусом або потребують кисневої терапії, забороняється.

Мільйон за щеплення: в США придумали ефективний спосіб прискорити темпи вакцинації

Слід зазначити, що дані ліки відноситься до класу препаратів, званих моноклональними антитілами, які імітують природні антитіла, які організм виробляє для боротьби з інфекцією.

Відзначається, що клінічні випробування препарату все ще тривають.

Нагадаємо, як писав "Телеграф", німецькі вчені вважають, що людям доведеться повторно зробити щеплення від коронавируса, так як у COVID-19 постійно з'являються нові мутації і старі вакцини попросту будуть неефективні проти ніх.

За матеріалами: Телеграф
Добавлено: 27-05-2021, 09:00
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх