"Дуже важкі": в харківській лікарні лежать 70 дітей з COVID

У Харкові в дитячій інфекційній лікарні перебувають 70 пацієнтів з COVID-19. Деякі з дітей в дуже важкому стані.

За словами медиків, останнім часом почастішали випадки захворювання COVID-19 серед дітей. При цьому хвороба вони переносять важче.

"На сьогоднішній день у відділенні інтенсивної терапії перебувають четверо дітей. Двоє - на штучній вентиляції легенів, двоє - на зволоженому кисні. Діти важкі, дуже навіть важкі", - говорить директор Харківської обласної дитячої інфекційної лікарні Дмитро Кухар.

Раніше повідомлялося, що в Україні різко зріс рівень вакцинації від коронавируса.

Крім того, лікар-інфекціоніст Ольга Голубовська шокувала заявою про небезпечне ліки від коронавируса.

Варто відзначити, що івермектин - це лікарський препарат, антипаразитарні. Його застосовують для лікування свиней, великої рогатої худоби, коней і овець, а також для лікування людини.

Цей препарат показав активність проти SARS-CoV-2 в лабораторних умовах. Однак рішення про призначення будь-якого препарату при COVID-19 повинен приймати тільки лікар. Особливо небезпечне дозування, яке розраховано на тварину.

"Ивермектин американцы в своем протоколе позиционируют. Самое страшное, что у нас его (ивермектина) нет, он только в ветеринарной практике. Для людей не все страны имеют его в таблетированной форме. Что у нас делают, наслушавшись? Они покупают ветеринарный препарат, и начинают не просто пить, а еще и вводить внутримышечно. И FDA (Food and Drug Administration), американцы, высказали предостережение о сопутствующих веществах, которые рассчитаны в дозах на лошадей и на крупных животных, и это достаточно опасно", - розповіла Голубовська.

За матеріалами: Подробиці
Добавлено: 1-04-2021, 13:30
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх