В Україні дерева, які звалилися через негоду, вбили двох людей, ще сім в лікарні (ФОТО+ВІДЕО)

Шквальний вітер та інтенсивний дощ поламав дерева й дахи, підтопив будинки у східних та південних областях України. Жертвами негоди стали дві людини, ще семеро постраждали.

Про це повідомляється на сайті ДСНС. Всього пошкоджено 100 покрівель та повалено 90 дерев (щоб подивитися фото і відео, доскрольте до кінця сторінки).

Так, у містах Дружківка та Костянтинівка на Донетчині внаслідок падіння дерев одна особа загинула та 7 госпіталізовано з травмами різного ступеню тяжкості.

В області пошкоджено 77 дахів (58 приватних та 8 багатоквартирних житлових будинків, 3 школи та 8 адміноб’єктів). Рятувальниками розпилено та прибрано 33 повалених дерева.

У місті Сватове пошкоджено дві покрівлі п’ятиповерхових житлових будинків та частково дах міської лікарні, у Троїцькому пошкоджено дах школи.

На території Сватівського та Сєвєродонецького районів розпилено та прибрано 57 повалених дерев.

В Одеській області в ніч на 22 липня випало близько 31 мм опадів, що становить 80% від місячної норми. У Суворівському, Малиновському та Київському районах Одеси підтопило 38 приватних житлових будинків та присадибних ділянок. Жертв та постраждалих немає.


Внезапный шквал обрушился на Каховский район Херсонщины


Житель села Каменка распыляет поверженную шквалом березу


Поваленное дерево в Одессе


Наслідки негоди в Подільському районі Одещини


Рятівники відкачували воду з підтоплених обійсть


Також 20 липня північ і частково центр Одеської області накрило грозовим фронтом. Пройшла злива з градом, і навіть був помічений невеликий смерч.


У селі Градениці Біляївського району, в 80 кілометрах від Одеси, випав град розміром з горіх.

За матеріалами: Obozrevatel
Добавлено: 22-07-2021, 09:27
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх