Безконтактна оплата в автобусах Дніпра: коли з'явиться і що потрібно знати

Як повідомлялося раніше, засновник компанії "Дніпробас" анонсував запуск в автобусах компанії мобільних POS терміналів для безконтактної оплати проїзду.

Що потрібно знати городянам про пілотний проект, на яких автобусах запустять термінали і що говорять у міськраді Дніпра, - розповість Дніпровська Панорама.

За словами Сергія Куликова, впровадження POS терміналів стало можливим завдяки законодавчим змінам. Приватбанк "зглянувся" над бізнесом, знизивши ставку комісії за користування терміналами. У зв'язку з цим, ТОВ "Дніпробас" зважився запустити пілотний експеримент.

"Нещодавно відбулося зміни в закон про еквайринг. Якщо раніше" ПриватБанк "брав комісію на рівні 18%, то зараз вона становить 10%. Ми пішли на це і встановлюємо перші 5 POS терміналів. У рамках пілотного проекту їх встановлять на 51-му і 115-му маршрутах. Перш за все, це потрібно, щоб водії навчилися працювати з новинкою. У свою чергу "Приватбанк" обіцяє забезпечити повну консультативну та інформаційну підтримку ", - пояснив Сергій Куликов.

За результатами пілотного проекту, в компанії ухвалять рішення, - впроваджувати термінали на всі автобуси компанії, або почекати з цим.

"У вересні місяці ми приймаємо рішення - обладнати всі наші автобуси терміналами, чи ні. Принаймні у вересні, ми будемо бачити повну картину. Приватбанк взявся забезпечити 35 терміналів для наших автобусів", - додав Сергій Куликов.

У свою чергу в Департаменті транспорту і транспортної інфраструктури ідею перевізника підтримали. Як повідомив фахівець сектора контролю і моніторингу департаменту транспорт Іван Васючков, міська влада підтримує будь-яку ініціативу, яка робить життя городян комфортніше.

За матеріалами: ДП
Добавлено: 23-07-2021, 09:15
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх