Статки прокурорів Запоріжжя та області. Офіційні

Зазвичай чужі гроші не рахують. Якщо ж ці гроші належать прокурорам, то їх не лише можна рахувати, а навіть потрібно.

І ми це зробили, а також склали списки “найуспішніших” прокурорів Запорізької області у різних категоріях.

Аналізувалися декларації про доходи усіх прокурорів, підпорядкованих прокуратурі Запорізької області.

Доходи

У цій категорії зазначені прокурори Запорізької області, які отримали найбільші прибутки у 2013 році.

Великими доходами може похизуватися екс-заступник прокурора Орджонікідзевського району м. Запоріжжя, а нині прокурор Жовтневого району Петро Чорний. 170 тисяч, отримані ним від продажу майна, та 122 тис. грн зарплати дозволили йому стати “найдоходнішим” прокурором.

Далі за рейтингом Валерій Габрилевич (екс-прокурор Приазовського району), Вікторія Науменко (Шевченківський район м. Запоріжжя), Андрій Бутенко (Чернігівський район), Олена Гуртовенко (Орджонікідзевський районн м.Запоріжжя) та Роман Михайлов (екс-прокурор м. Запоріжжя).

Цікаво, що Валерій Габрилевич свої великі доходи отримав безпосередньо від своєї професійної діяльності. Сьогодні вже екс-прокурор Приазовського району отримував зарплату навіть більшу, ніж екс-прокурор м. Запоріжжя Роман Михайлов.

Доходи родини

А ось сімейних доходів найбільше у родини Куйбишевського міжрайонного прокурора Вадима Ливади. 325 тис. грн. доходу склали: 200 тис. грн від підприємницьої діяльності, 94 тис. грн від продажу майна, 23 тис. грн. – зарплата.

Другі за розміром доходи отримала родина Вільнянського районного прокурора Роберта Сардаряна. 185 тис. грн. сім’я заробила підприємницькою діяльністю.

Транспорт

У багатьох прокурорів області “цікаві” машини. Ми виокремимо лише три авто: Audi Q7 (родини прокурора Вільнянського района Валерія Сардаряна); Toyota Land Cruiser 200 (родини прокурора м. Енергодара Олега Халіна); Toyota Land Cruiser Prado 150 (родини Бердянського міжрайонного прокурора з нагляду за додерженням законів у природоохоронній сфері Анжели Михайлової).

Земельні ділянки

Найбільше гектарів землі у володінні прокурора Пологівського району. Загальна площа земельних ділянок у володінні Олександра Маленка та його сім’ї – 18,15 га.

Щоб більш детально ознайомитись з деклараціями прокурорів м. Запоріжжя та Запорізької області, ви можете скористатись інтерактивними картами. Наведіть та натисніть на обраний вами район — у новій вкладці відкриється декларація прокурора.

Декларації прокурорів Запорізької області

Декларації прокурорів м. Запоріжжя

Зазначимо, що деякі прокурори вже не займають вказані посади, а Роберт Сардарян у 2013 році встиг попрацювати і у Вільнянській районній прокуратурі, і в Токмацькій.

Геннадій Матвієнко, для “Ні корупції!”

Добавлено: 25-07-2014, 17:28
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх