Запорожские депутаты не приняли мораторий на поднятие тарифов на ЖКХ

Депутаты Запорожского городского совета на проходящей сессии не приняли решение «Про встановлення мораторію (заборони) на введення з 01 серпня 2016 року в дію підвищення цін і тарифів для населення на житлово-комунальні послуги в м. Запоріжжя».

За принятие моратория проголосовал 31 депутат.

Депутаты голосовали за данное решение:

Відповідно до Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Закону України «Про ціни і ціноутворення», Закону України «Про житлово-комунальні послуги», Закону України «Про теплопостачання», з метою забезпечення соціального захисту населення, дотримання Конституції України, основних принципів державного регулювання цін і тарифів на житлово-комунальні послуги для населення, недопущення загострення суспільної напруги серед населення м. Запоріжжя, Запорізька міська рада

ВИРІШИЛА:

1. Встановити мораторій (заборону) до 01 січня 2017 року на введення в дію підвищених цін і тарифів для населення на житлово-комунальні послуги, а саме: електричну енергію, природний газ, теплову енергію, послуги з централізованого водопостачання та водовідведення, послуги з гарячого водопостачання і водовідведення для населення в м. Запоріжжя.

2. Заборонити нарахування по розрахунках з 01 жовтня 2016 року та стягнення з населення в м. Запоріжжя пені за несвоєчасне внесення плати за житлово-комунальні послуги, зазначені в п. 1 цього рішення.


Онлайн-репортаж с сессии Запорожского горсовета смотрите здесь.
Добавлено: 25-08-2016, 15:15
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх