У Дніпрі на Перемозі четверо людей провалилися під лід (ФОТО+ВІДЕО)

28 лютого в Дніпрі на Перемозі троє дорослих з підлітком провалилися під кригу у Дніпрі. Небайдужі люди і прибула на місце події поліція організували цілу рятувальну операцію. Патрульні Міняйло і Предвічний врятували чотирьох людей/

Людей, борсающихся у крижаній воді, помітили місцеві жителі і негайно викликали правоохоронців. Незабаром на місце події прибули співробітники патрульної поліції. За допомогою мотузки і драбини, небайдужі люди організували цілу рятувальну операцію. Потерпілих витягли на берег і передали медикам.

"А як же легко втратити своє дорогоцінне життя...Достатньо просто піти прогулятись тонким  льодом, як сьогодні зранку в місті Дніпро зробили троє дорослих чоловіків які ще потягли за собою 13 річного хлопчика. І всі четверо провалилися під кригу. Ще 7-10 хвилин і всі б вони загинули від переохолодження, якщо б їм на допомогу миттєво не прийшов екіпаж патрульної поліції з позивним "Легіон 313" у складі патрульних поліцейських Сергія Міняйла і Олега Предвічного.

Патрульні негайно вжили всіх заходів для порятунку людей", - зазначив він.

Спочатку вдалося витягнути підлітка, а потім - дорослих.

"Усіх потерпілих зі скаргами на самопочуття та переохолодженням каретами ШМД та екіпажем "Легіон 313" доставлено до лікарні", - уточнив Геращенко.

За його словами, патрульних представлять до відомчих нагород Національної поліції і МВС.


За матеріалами: ДП, Цензор.Нет
Добавлено: 1-03-2021, 07:45
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх