Це прорив: в Дніпрі випустили унікальний всюдихід (ФОТО+ВІДЕО)

Інженери з Дніпра зробили прорив в світі автопроектірованія. У нашому місті випустили величезний сучасний всюдихід «Атлас». Скоро про нього дізнається весь світ.

Виготовили супервездеход на виробництві в Дніпрі. При створенні авто прагнули до універсальності і простоті в управлінні, до прохідності і надійності, до високої швидкості і габаритності. В результаті вийшов величезний «помічник», який може впорається з будь-якими завданнями на шляху.

«Атлас» дійсно вражає своїми розмірами, як всередині, так і снаружі.Весіт він 2 200 кг. Має витончений дизайн зовні і всередині. Обсяг корисного простору в салоні майже 10,5 кв. м. Кількість пасажирів - до 12 осіб.



Можливість управління задніми і передніми колесами забезпечує прохідність в будь-яких умовах і місцях. А також дозволяє здійснювати маневри краще ніж звичайний легковик. Радіус розвороту - всього 6 метрів. Є три режими роботи чотирьох повертаються коліс. Максимальна швидкість по суші - 60 км / год, а по воді - 7 км / год.

Всюдихід дуже витривалий. Міжсервісний інтервал становить цілих 200 мотогодин. На тестуванні в режимі максимальних навантажень він без поломок пройшов 5 тис км.


«Пневмопідвіска з гасителями коливань, центр ваги розташований максимально низько, високий кліренс, блокування диференціалів - Атлас має весь необхідний арсенал для подолання перешкод будь-якого бездоріжжя», - охарактеризували розробники.

Новий позашляховик набирає все більше популярності. 27 квітня його представлять на Всеукраїнській виставці «Зброя та безпека» в Києві.

Першу партію всюдихід «Атлас» вже розібрали. Зараз до випуску готується друга.

Всі бажаючі можуть особисто провести тест-драйв. Для цього потрібно перейти на сайт компанії і зателефонувати за вказаним номером.


Дніпро - не просто центр України. Це центр нових технологій та винахідників. Раніше ми писали, що в місті Дніпро розробляють супутник до польоту.

За матеріалами: 056.ua 

Добавлено: 19-03-2021, 12:30
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх