Мер Дніпра Філатов підтримав Ізраїль, який піддався обстрілу

Міський голова Дніпра Борис Філатов висловив підтримку Державі Ізраїль, яке піддається масованим обстрілам з сектора Газа.

Як повідомляє Відкритий, про це мер Дніпра написав у своєму Facebook. Філатов відзначив, що Ізраїль - близька для нього країна, де живе багато його друзів. «Тримайся країна, яка не кидала мене в найтемніші і страшні часи. Надавала притулок, лікувала тіло і душу. Країна, де живуть мої близькі друзі. Спекотна і жадібна, хитра і серцева, недолуга і геніальна, щаслива і пережила стільки горя. Тримайся, Ізраїль. Люблю », - написав міський голова Дніпра.

Відзначимо, що різке загострення ситуації на Близькому Сході почалося в понеділок, 10 травня. У день Єрусалиму влади Ізраїлю прийняли рішення не допускати мусульман на Храмову гору і в мечеть Аль-Акса. Тут відбулися зіткнення між палестинцями та ізраїльською поліцією. Також з сектора Газа, який контролюється угрупованням ХАМАС, в сторону багатьох ізраїльських міст були випущені сотні ракет, більшість з них були перехоплені. Однак ті, які досягли мети, заподіяли значних руйнувань і загибелі людей. Ізраїль почав у відповідь обстріл сектора Газа. Загострення конфлікту триває. 
Добавлено: 13-05-2021, 12:30
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх