Оновлені карантинні зони: в якій виявився Дніпро

В Україні відновили карантинні зони. Дніпро як і раніше залишається в «жовтій».

31 травня Міністерство охорони здоров'я оновило карантинні зони. Дніпропетровщина, як і раніше залишається в «жовтій», як і всі інші регіони країни.

Завдяки цьому в жодній області найближчим часом посилювати карантин не будуть. Кількість нових випадків COVID-19 значно зменшується (в два рази нижче епідеміологічного порогу).


Нагадуємо мешканцям Дніпра про обмеження, які необхідно дотримуватися: в громадських місцях і транспорті людям потрібно бути в масці або респіраторі, які закривають і рот, і ніс; в транспорті не повинно бути «стоячих» пасажирів; не можна самовільно залишати місце самоізоляції; дозволена робота продовольчих і непродовольчих ринків, магазинів одягу, взуття, парфумерії та так далі. Масові заходи, в тому числі спортивні, дозволені (не більше однієї особи на 5 квадратних метрів); на вулиці релігійні заходи можна проводити тільки при дотриманні дистанції в 1,5 метра між учасниками; в кінотеатрах, театрах, цирках і інших закладах культури може бути заповнене максимум половини залу. Навколо відвідувачів повинні бути вільні місця (з боків, ззаду і спереду); заклади громадського харчування можуть працювати тільки в період з 07:00 до 24:00; столики повинні стояти на відстані 2 м один від одного.

За матеріалами:  Відкритий
Добавлено: 31-05-2021, 13:01
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх