Дніпрянин, який перехворів коронавірусів, зняв міні-фільм про медиків (ФОТО+ВІДЕО)

У Дніпрі зняли короткометражку про щоденну боротьбу з коронавірусом.

Дніпрянин, який перехворів коронавірусів, зняв міні-фільм про медиків, які ведуть щоденну боротьбу з COVID-19. Про це Відкритий повідомляє з посиланням на КУЩ. Олександр - сценарист, розробник онлайн-ігор і фотограф.

Півроку тому він важко перехворів коронавірусів. Тоді і вирішив, через емоції і монологи лікарів розповісти про реальні будні в відділеннях, де лікують людей з COVID-19. «Коли я написав до редакції онлайн-журналу« КУЩ », почалася« третя хвиля »хвороби.

Я живу біля лікарні Мечникова і кожен день бачу величезну кількість швидких, хворих, лікарів в захисних костюмах. Я хотів зсередини, прямо з реанімації, показати, як важко працюють медики. Журналісти допомогли мені отримати доступ до «червоній зоні» міської клінічної лікарні №11 та лікарні швидкої допомоги. Мене пропустили всередину лише після того, як дізналися, що є антитіла до COVID-19 ", - розповідає Олександр Колбасин.

Лікарі охоче коментували ситуацію на камеру, адже щодня ведуть боротьбу за кожного пацієнта і дуже обурені тим, що люди нехтують елементарними способами захисту в громадських місцях і їх безвідповідальним ставленням до себе і здоров'ю оточуючих.


«Ми постійно були на зв'язку, підтримували Олександра психологічно. Для нас це перший досвід такого співробітництва з читачем. Він сам захотів робити цей фільм, дати право голосу лікарям, показати, що вони відчувають, і як працюють. І ми йому допомогли », - розповідає головний редактор медіа« КУЩ »Катерина Никитенко.

Добавлено: 15-06-2021, 15:30
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх