У Дніпрі на 12 кварталі зняли на відео смерч (ВІДЕО)

29 червня, на 12 кварталі помітілі смерч. ВІН утворівся в грозовому хмарі високо в небі, передает Дніпровська Панорама, посилаючися на телеграм-канал ХД.

Місцеві жителі зняла на відео це унікальне явіще и заряснілі Їм Сторіс в своих СОЦІАЛЬНИХ МЕРЕЖАХ.

Смерч, або торнадо, тромб, мезо-ураган, - атмосферний вихор, что вінікає в купчасто-дощової хмарі и пошірюється вниз, часто до самой поверхні землі, у виде Хмарного рукава або хобота діаметром в десятки и сотні метрів.

Всі причини Утворення смерчів до сих пір НЕ вівчені, но все ж можна віділіті найбільш часту з них.

Над Деяк ділянкамі Землі находится своєрідній купол холодного и сухого Повітря (например, над морями). Коли з ЦІМ куполом стікається волога и теплий Повітря, то смороду почінають взаємодіяті, в результате чого утворюється воронка, что розростається в найнебезпечнішій торнадо.

ВІН буде рухатіся до тих пір, поки его піджівлює холодний або теплі Вологе Повітря. Як только піджівлення вічерпується, торнадо втрачає силу. Деякі з них трівають Годін, а інші стіхають Вже через пару хвілін.В Дніпрі сьогодні, 29 червня, на 12 кварталі помітили смерч. Він утворився в грозовому хмарі високо в небі, передає Дніпровська Панорама, посилаючись на телеграм-канал ХД.

Місцеві жителі зняли на відео це унікальне явище і зарясніли їм Сторіс в своїх соціальних мережах.



Смерч, або торнадо, тромб, мезо-ураган, - атмосферний вихор, що виникає в купчасто-дощової хмарі і поширюється вниз, часто до самої поверхні землі, у вигляді хмарного рукава або хобота діаметром в десятки і сотні метрів.

Всі причини утворення смерчів до сих пір не вивчені, але все ж можна виділити найбільш часту з них.

Над деякими ділянками Землі знаходиться своєрідний купол холодного і сухого повітря (наприклад, над морями). Коли з цим куполом стикається вологий і теплий повітря, то вони починають взаємодіяти, в результаті чого утворюється воронка, що розростається в найнебезпечніший торнадо.

Він буде рухатися до тих пір, поки його підживлює холодний або тепле вологе повітря. Як тільки підживлення вичерпується, торнадо втрачає силу. Деякі з них тривають годинами, а інші стихають вже через пару хвилин

За матеріалами: ДП

Добавлено: 30-06-2021, 07:45
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх