Під Дніпром переселенці побили адміністратора модульного містечка

У модульному містечку, обладнаному для проживання осіб прибули з тимчасово окупованих територій, пристрасті загострилися до межі. Тривале відключення електрики в будиночках, де проживають переселенці, штовхає їх на рукоприкладство. Мер пообіцяв виселити мешканців.

У спеціально обладнаному модульному містечку для тимчасово переміщених осіб в Павлограді жителі збирають борги. 24 квартири були відключені від електрики. При виявленні адміністратором нелегальної врізки останній був побитий місцевими жителями. Про це повідомляє Дніпровська Панорама посилаючись на «Бегемот».


Інцидент стався 26 липня. Під час виявлення нелегальної врізки до відключеним від електрики квартирах адміністратора модульного містечка побили місцеві жителі. Його відвезли в лікарню.

27 липня на сесії Павлоградського міськради директор КП «Павлограджілсервіс» Оксана Кравченко розповіла про ситуацію, яка склалася в модульному містечку, де знову ростуть борги за електроенергію і воду. Зараз там проживають 78 сімей - 133 людини. За воду жителі модульного містечка, згідно з доповідною запискою директора КП «Павлоградводоканал» Олександра Карпеця, повинні 123 тис. Грн.

На 10-сесії міської ради було прийнято відключити 24 квартири від електроенергії. Всі, хто платив за комунальні послуги - продовжують платити. У той час як боржники не внесли жодної копійки за послуги.

Міський голова Анатолій Вершина запропонував переселити жителів модульного містечка в гуртожитку міста.

«Надійшла пропозиція переселити мешканців модульного містечка в гуртожитку міста. Вже 4-й рік модульний містечко не має права експлуатуватися за своїми технічними характеристиками. 133 людини - це небагато. Городок будемо закривати, оскільки від нього одні проблеми. », - сказав Анатолій Вершина.
Добавлено: 29-07-2021, 07:45
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх