Карантинні зони 3 серпня: яка ситуація в Дніпрі і області

З 00:00 3 серпня МОЗ України оновив показники зонування регіонів щодо ситуації з COVID-19. Як з'ясувалося, відразу 5 регіонів не відповідають "зеленій зоні" карантину за показником госпіталізації.


 Яка ситуація в Дніпрі і області - розповість Дніпровська Панорама.

Станом на минулі добу від 2 серпня Закарпатська, Рівненська, Тернопільська, Хмельницька і Черкаська області не відповідають "зеленій зоні" за показником динаміки госпіталізацій. Втім, щоб області перейшли в "червону зону" карантину необхідно, щоб "червоному" рівню відповідали не менше 2 показників.

В Закарпатській області цей показник уже третій день поспіль перевищує допустиму норму. 2 серпня він досяг позначки в 103,2%. У Рівненській області динаміка госпіталізацій складає 92,3%, а днем ​​раніше становила 61,5%. У Тернопільській області показник динаміки найвищий - 136,4%. У Хмельницькій області показник госпіталізацій також перевищує допустиму норму - 59,3%. У Черкаській області динаміка також перевищена і становить 55,6%.

У той же час Дніпро і Дніпропетровська область повністю відповідають рівню "зеленої зони". Так, за станом на 2 серпня рівень госпіталізації на 100 тисяч осіб становив 12,1, динаміка - 17,1%, а завантаженість "кисневих ліжок", - всього 9,3%;

Відзначимо, норма динаміки госпіталізацій з підтвердженим COVID-19 повинна становити не більше 50%.
Добавлено: 3-08-2021, 14:30
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх