Смерть мера Кривого Рогу: сліди від ударів і зашморг на шиї

Імовірною причиною самогубства міського голови Кривого Рогу — Костянтина Павлова — може бути те, що він не зміг повернути фінансовий ресурс, який узяв на свою виборчу кампанію в представників криміналітету. Про це повідомляє Сегодня з посиланням на власне джерело.

«Павлов брав участь у місцевих виборах 2020 року, на фінансування своєї виборчої кампанії, ймовірно, залучав гроші, зокрема, і кримінальних структур, які не зміг повернути. Ймовірно, як припускає слідство, саме це стало причиною суїциду», — відзначає видання.

Журналісти додають, що в поліції поки цю версію озвучувати не планують. Також слідчі не мають наміру викладати в широкий доступ повне відео з камер спостереження в будинку криворізького мера.

На тілі загиблого мера Кривого Рогу Костянтина Павлова були тілесні ушкодження, які більше схожі на наслідки побиття, ніж на сліди від падіння. Депутатка міськради заявила, що мовчання правоохоронців викликає багато запитань.

Після того, як Павлова знайшли мертвим на порозі будинку, криворізьких поліцейських кілька годин не пускали на місце інциденту, а чекали на групу правоохоронців із Києва. Про це розповіла депутатка міської ради Кривого Рогу Вікторія Третяк у коментарі виданню "Сегодня".

Третяк заявила, що на відео з камер спостереження є багато невідповідностей. Вона також розповіла про фото з місця загибелі мера, які показали чиновникам. За її словами, на цих знімках Павлов мав такий вигляд, ніби його хтось побив.

"Ми чітко побачили: там є сліди від удару – руки або кулака, тому що праве око повністю опухло і під ним синець. Збоку очей і на підборідді запеклася кров, вухо синє. Не могло бути такого від падіння. На шиї зашморг", – розповіла Третяк.

Крім цього, депутатка помітила й інші невідповідності.

"Не стало речей, які там були – його електронна сигарета, сама зброя лежала вже по-іншому. Питання, чому сорочка розірвана на грудній частині – якщо придивитися на фото, там є маленька дірочка, саме від пострілу. А знизу – дірка, яка могла бути, якщо смикнути і розірвати", – додала Третяк.


За словами депутатки, питання викликає і калюжа крові, в якій лежав загиблий. У Павлова були в крові руки і ноги, в тих місця, нібито він упав головою вниз, а потім його перевернули.
Третяк наголосила, що правоохоронці досі не пояснили чиновникам обставини смерті Павлова.

Нагадаємо, на відео та фото з місця загибелі чиновника знайшли невідповідності. На відеозаписі з камер спостереження чоловік без шкарпеток, а на знімках, зроблених після смерті, – вже в шкарпетках.

Крім того, Павлов загинув 15 серпня, а відео з камер відеоспостереження від 14 серпня. До речі, як і новий уривок.

Як повідомляв OBOZREVATEL, у поліції розглядають три версії того, що сталося: вбивство, самогубство (зокрема доведення до суїциду) або необережне поводження зі зброєю.

Нагадаємо, 15 серпня в селі Вільне Дніпропетровської області загинув мер Кривого Рогу — Костянтин Павлов. Перед своєю смертю він листувався з кимось у месенджері Telegram, але всі повідомлення було видалено.

Спочатку слідство розглядало три версії загибелі Костянтина Павлова: вбивство, самогубство і необережне поводження зі зброєю.

Додамо, що пізніше з’явилося нове відео з місця загибелі мера Кривого Рогу.

За матеріалами: Корреспондент.net
Добавлено: 18-08-2021, 08:45
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх