На бульваре Славы появилось новое дерево желаний

Воно виросло на алеї Слави на житловому масиві Перемога завдяки небайдужим городянам.

Залізне дерево на бульварі Слави – символ квітучого міста. Саме так називається громадський екологічний проект, який створила група небайдужих мешканців Дніпропетровська. Для початку, він передбачає наведення ладу на алеї Слави. Ви думаєте, ці люди мешкають десь поблизу? Зовсім ні. Вони просто ним опікуються. Кожен з них має своє покликання та професію, а от вільний час вони разом присвячують створенню в місті краси та порядку.

Сергій Мироненко, головний інженер проекту «Квітуче місто», будівельник:

- Крім того, що робить влада, ми своїми руками теж можемо впливати на цей світ. Тому учора ми проводили тут акцію. Приїжджала велика машина сміття. Ми збирали його тут, залучали людей. Приходили місцеві мешканці ми їм видавали також пакети, рукавиці. Тут багато сміття було прибрано.

Кошти на встановлення дерева бажань люди збирали під час проведення акцій з благоустрою бульвару. Місце для наведення чистоти обирали не принципово. Кажуть: просто побачили, що ми тут необхідні. Закінчимо цей проект, перейдемо до нових.

Сергій Мироненко, головний інженер проекту «Квітуче місто», будівельник:

- Коли тут вже люди не почнуть смітити після того, як в вечорі посиділи біля себе кидати пляшки, а прибирати. Коли ось ці урни будуть вивозитись постійно вже комунальними службами, тоді ми вже тут будемо на потрібні. Тож ми перейдемо в якесь інше місце і це будемо можливо якесь проблемне місце, де ми зробимо все теж саме, що й тут.

Тож відтепер усі мешканці житлового масиву Перемога можуть не тільки відпочивати на чистому та прибраному бульварі Слави, а й загадувати бажання. Єдине прохання – не смітити.

9-й телеканал
Добавлено: 5-08-2010, 12:24
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх