МИД призывает украинцев воздержаться от поездок в Египет

В стране продлен режим чрезвычайного положения, а также продолжается антитеррористическая операция

Міністерство закордонних справ України закликає громадян України під час планування подорожей до Єгипту враховувати режим надзвичайного стану в країні, а також проведення у країні антитерористичної операції. Про це повідомила прес-служба МЗС.

"Парламент Арабської Республіки Єгипет вкотре продовжив режим надзвичайного стану в країні на три місяці. В умовах надзвичайного стану в Єгипті діють посилені заходи безпеки в аеропортах, готелях, місцях знаходження релігійних святинь і культових споруд, курортних зонах і прилеглих до них пляжних смугах", – зауважено в повідомленні.

Крім того, Збройні сили та МВС Єгипту проводять антитерористичну операцію "Синай-2018" у північній і центральній частинах Синайського півострова, дельті Нілу та в Західній пустелі Єгипту. Громадянам, які перебувають в Єгипті, категорично не рекомендується здійснювати поїздки і перебувати на півночі та в центральній частині Синайського півострова, а також у пустельних районах на захід від долини річки Ніл. Також рекомендовано виявляти підвищену увагу та обережність, утримуватися від виїзду за межі місць організованого відпочинку, які перебувають під охороною і наглядом сил безпеки.

52 єгипетських поліцейських загинули під час зіткнення з ісламістами неподалік Каїра.

По материалам: 5.ua
Добавлено: 19-04-2018, 14:30
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх