Ціна просто вражає: в Мережі показали елітні апартаменти Степанова

Журналісти показали, де мешкає міністр охорони здоров'я України

Міністр охорони здоров'я України Максим Степанов недавно впевнено заявив, що локдаун в Україні точно не скасують.

А днями журналісти програми "Викриття" показали розкішні апартаменти, в яких живе головний медик країни. Так, повідомляється, що його нерухомість знаходиться в одному з найдорожчих районів нашої столиці — на Печерську.

Декларація Максима Степанова демонструє, що в його власності є величезні апартаменти — площа 340 квадратних метрів. Квартира розташована недалеко від палацу "Україна", у 27-поверховому хмарочосі з червоної цегли.


Крім того, в декларації про майно і доходи медика йдеться, що власницею квартири є не він сам, а його дружина Наталя. Паркомісце в підземному гаражі комплексу по документах теж належить їй. Відзначимо, що вартість усього цього майна в декларації не вказана.


На різних сайтах з продажу нерухомості продаються квартири в цьому ж будинку. Відомо, що вартість одного квадратного метра в престижному житловому комплексі становить 2 500 доларів. Можна припустити, що ціна столичної квартири Степанова становить близько 850 тисяч доларів мінімум.


Раніше видання "Коментарі" повідомляло, Андрій Данилко вперше показав фотографії своїх столичних апартаментів. Популярний український артист не став приховувати від громадськості, що у нього було дуже бідне дитинство. Він зізнався, що в юності здавав пляшки, для того, щоб поїхати на якийсь концерт або фестиваль. Як тільки у нього з'явилася можливість придбати будинок своєї мрії — він не став втрачати ні хвилини.

За матеріалами Comments.uanewsmakers.com.ua
Добавлено: 16-01-2021, 13:30
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх