В районі проведення ООС волонтерам вручили відзнаки "За сприяння ЗСУ"

У районі проведення операції Об'єднаних сил волонтери Донецької і Луганської областей отримали заслужені нагороди від міністра оборони Андрія Тарана.

Про це повідомляє Цензор.НЕТ з посиланням на прес-центр штабу ООС.


Як підкреслюється, в районі проведення ООС заступник командувача операцією Об'єднаних сил полковник Григорій Токар нагородив волонтерів та громадських діячів, які вже не перший рік допомагають Збройним силам України. Серед нагороджених - заступник голови Донецької ОДА Юлія Костюніна і волонтер Жанна Скорик.

"Ця нагорода не для мене, а для всієї нашої волонтерської команди. Це нагорода для тих, хто з 14-го року стоїть поруч. Це нагороди для тих, хто приєднався нещодавно. Це нагороди для тих, хто підтримує, коли опускаються руки. Це нагороди для тих, хто не дає закритися в собі, - сказала Жанна Скорик.

Рішення про нагородження волонтерів Донецької і Луганської областей відмінностями міністра Оборони України "За сприяння Збройним Силам України" було прийнято за клопотанням командувача операцією Об'єднаних сил і за погодженням з Головнокомандувачем Збройними Силами Украіни.
Добавлено: 6-02-2021, 12:30
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх