У російських містах поновились акції проти політичних репресій: як їх коментує Путін (ВІДЕО+ФОТО)

У Росії 14 лютого поновилися акції протесту проти політичних репресій. Силовики затримували учасників акцій в Москві і в Казані. Президент Російської Федерації Володимир Путін переконаний, що акції протесту на підтримку опозиціонера Олексія Навального пов'язані з пандемією коронавірусу.

У Росії 14 лютого поновилися акції протесту проти політичних репресій. Силовики затримували учасників акцій в Москві і в Казані.

Як передає Цензор.НЕТ, про це повідомляє ОВД-Инфо.

Так, у багатьох російських містах на вулицю вийшли жінки і організували "ланцюг солідарності" на підтримку політв'язнів. У Москві на Старому Арбаті в акції взяли участь понад 200 осіб. Подібні акції відбулися в Санкт-Петербурзі, Іжевську, Казані та інших містах РФ.



У Казані після мітингу проти репресій затримали 9 осіб. Їх погрожують помістити в камери, а також забороняють користуватися телефонами.

.




Також затримали одного активіста в Москві. Він розклеював листівки-запрошення на вечірню акцію протесту з ліхтариками "Любов сильніша за страх", організовану на підтримку опозиціонера Олексія Навального.


Президент Російської Федерації Володимир Путін переконаний, що акції протесту на підтримку опозиціонера Олексія Навального пов'язані з пандемією коронавірусу. 


Люди вийшли на вулиці нібито через те, що у них накопичилося роздратування через погіршення якості життя за період карантину. Про це він заявив під час спілкування з журналістами в суботу, інформує Цензор.НЕТ із посиланням на РБК-Україна. Він зазначив, що "різні протиборчі сили" намагаються скористатися ситуацією. "Фігуранта цієї (Навального. - Ред.) використовують саме зараз. Саме тоді, коли у всіх країнах світу, зокрема у нас, виникає втома у людей, накопичується роздратування. Виникає невдоволення, зокрема щодо умов, у яких вони живуть, рівнем своїх доходів", - сказав Путін.

Добавлено: 15-02-2021, 09:45
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх