Підполковник СБУ загинув на Донбасі під час бойового завдання: "Служив до останнього подиху"

У Службі безпеки України вшанували його пам'ять

У Службі безпеки України вшанували пам'ять свого співробітника Олега Коваленка, який віддав своє життя за Батьківщину.

Про це йдеться у повідомленні СБУ на офіційній сторінці в соцмережі Інстаграм. Підполковник СБУ Олег Коваленко загинув 16 лютого під час бойового завдання на Донеччині.

"Він був військовим контррозвідником і до останнього подиху служив Українському народу, захищаючи цілісність нашої країни.", - зазначили в СБУ.

СБУ


Підполковник Олег Коваленко народився 5 лютого 1980 року в місті Лохвиця на Полтавщині. Закінчив два авіаційних університети, пройшовши шлях кадрового військового: від оперуповноваженого до заступника начальника відділу.

Він навчався у Харківському університеті Повітряних сил імені Івана Кожедуба та Кіровоградській льотній академії Національного авіаційного університету. Поховали Олега Коваленка з військовими почестями у рідному місті.

"За виконання бойових завдань і захист України підполковник Коваленко прижиттєво нагороджений вісьмома нагородами. Пам’ятаємо наших Героїв! Слава Україні!", - йдеться у повідомленні.

СБУ


"Знай.ua", вчорашній випускник лейтенант "Хмара" опинився на передовій під носом в окупантів: "Готові відбити ворожу атаку". Лейтенант Дмитро "Хмара" лише пів року тому закінчив навчання.

Добавлено: 16-02-2021, 11:15
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх