Уруський назвав випадковістю ситуацію з Кадировим

Віцепрем'єр України, міністр із питань стратегічних галузей промисловості Олег Уруський назвав випадковістю те, що він опинився поруч із главою Чечні Рамзаном Кадировим.

Про це повідомляє ТСН. Скандальна ситуація сталася 22 лютого на міжнародній виставці зброї IDEX-2021 в Абу-Дабі (Об'єднані Арабські Емірати).

На запитання журналіста щодо того, що сталося, урядовець відповів:

"Абсолютна випадковість, звичайно. Я цю людину (Кадирова. – Ред.) уперше в житті бачу і контактів із нею не мав, зі зрозумілих причин... Я демонстрував, що жодної уваги цій персоні я не приділяю. А з іншого боку, ми гідно представили Україну, бо серед найпочесніших гостей, які перебували у першій шерензі, була і наша держава".

Раніше в Офісі президента (ОП) заявили, що робити висновки щодо скандалу за участю Уруського та Кадирова повинен Кабінет міністрів України.

На думку глави ОП Кирила Тимошенка, яку він озвучив під час форуму "Україна 30", такі ситуації трапляються на міжнародних заходах.

"Я не думаю, що в Уруського були якісь переговори з Кадировим, тому мені важко коментувати. На мою думку, там взагалі не було зустрічі", – сказав він.

Як повідомляв OBOZREVATEL:
  • На міжнародній виставці зброї IDEX-2021 в Абу-Дабі українського міністра Уруського помітили поруч із главою Чечні, соратником президента Росії Кадировим.
  • На публікацію відреагував прем'єр-міністр Денис Шмигаль, зажадавши на сторінці Facebook термінового пояснення від Уруського.
  • Уруський прокоментував скандал і заявив, що розміщення керівників офіційних делегацій під час ходи на початку церемонії визначає протокол держави-організатора.
А Кадиров вирішив потролити: 



За матеріалами: OBOZREVATEL
Добавлено: 23-02-2021, 09:00
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх