"Фраза дня:" "Ну че не понятно?"" - росіянка Никанорова на переговорах ТКГ

Росіянка Наталія Никанорова влаштувала перепалку з українською делегацією на мінських переговорах. Їй не сподобалася відповідь.

На переговорах Тристоронньої контактної Групи Донбасом 3 березня трапився скандал.

"Міністр закордонних справ" невизнаної "ДНР" росіянка Наталія Никанорова поводилася неналежно. Про це розповів в Facebook український журналіст і учасник мінських переговорів Сергій Гармаш, передає Діалог.UA. "Фраза дня:" ... Ну че не зрозуміло? ... "" - повідомив Гармаш.

Він уточнив, що її вимовила сепаратистка Никанорова, так як їй не сподобалася заява Києва. "Це представник Росії з ОРДО Никанорова" дипломатично "обурюється не задовольнив її відповіддю представника України на питання, який вона задала 5 разів, тому що не зрозуміла його відповіді з першого разу", - пояснив журналіст.

Він зазначив, що ця "тьотя" дуже любить публічно звинувачувати українську делегацію в тому, що нібито "поняття не має про дипломатію". Однак на ділі сама демонструє негідну поведінку в ході переговорів. Варто зазначити, що чергова зустріч ТКГ 3 березня завершилася провалом. За її підсумками, Росія відкрито погрожує Україні "курсом на війну" і поставила умову. Москва хоче, щоб українська влада почала прямі переговори з бойовиками "Л / ДНР".

Раніше Діалог.UA повідомляв, що Гармаш розповів про незвичайну активності сепаратистки Пирогової на переговорах: "У мінському процесі" прорив "". Ми також писали, що Гармаш розповів, як Україна поставила РФ в глухий кут на засіданні в Мінську: росіяни не знали, що відповісти.

За матеріалами: "Діалог.UA":

Добавлено: 4-03-2021, 08:00
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх