Про вакцинування на передовій: скільки військовослужбовців дали згоду

Українські військові на Донбасі входять до групи осіб, яких почали вакцинувати першими. Наразі до Луганської і Донецької областей надійшли 14 тисяч доз вакцини.

Головний епідеміолог ВСУ Микола Олим розповів про хід вакцинації на передовій.

Про це повідомляє Цензор.НЕТ з посиланням на "Україна 24".

"В даний час надійшло 14 тис. Доз вакцин в район проведення ООС. Вакцини розподілені між Донецькою і Луганською областями - відповідно, 7 200 і 6 800 доз. На даний момент 884 особи вакциновані, з них в зоні ООС вакциновані 772 людини - це 12 % з тих 7 тис. осіб, які дали згоду на вакцинацію ", - зазначив епідеміолог.

Відмови від щеплень також є: приблизно з 40 тисяч бійців з зони ООС 7 тисяч дали згоду на щеплення. Тобто трохи більше 15% військових готові вакцинуватися.

Зауважмо. За минулу добу вакцинували 2 680 осіб. З них на Донеччині – 220, на Луганщині – 80. Загалом від початку кампанії щепили 9 568 осіб. Усі ці люди отримали лише першу з двох необхідних доз.

За словами Олим: "Є відмови серед бійців. Я вважаю, така ситуація за рахунок політизації вакцинального кампанії. Тому, на жаль, відмови є. Якщо взяти від кількості військовослужбовців в зоні ООС, то з 40 тис. Тільки 7 тис. Дали згоду", - сказав він

За матеріалами: Цензор.Нет

Добавлено: 5-03-2021, 07:30
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх