Масляна-2021: що категорично не можна робити

"Подробиці" розкажуть, що категорично не можна робити в масляний тиждень за церковними канонами.

заборони:

У масляний тиждень не можна лаятися, злитися і лихословити, адже свято на те і свято, щоб навколо панувала атмосфера веселощів і дружелюбності.

Оскільки Масляна передує Великому посту, під час свята краще відмовитися від м'ясної начинки в млинцях. Замість неї відмінно підійдуть рибна, ягідна, овочева, сирна начинки. Адже попереду - кілька тижнів суворого посту, так що краще почати готуватися до нього вже зараз.

Протягом Масляного тижня не можна зустрічати гостей в неприбраному будинку. Оскільки приймати гостей і самим ходити в гості є однією з головних традицій Масляної, потрібно навести чистоту і порядок в будинку. У це свято не забороняється працювати, так що можете не боятися прання, прибирання та миття підлог.

На Масляну можна затворнічать - це порушення стародавніх звичаїв свята. Так що можна сміливо відправлятися в гості і влаштовувати гуляння з поїданням млинців.

Під час Масляного тижня не можна переїдати. Обжерливість - це великий гріх, особливо напередодні Великого поста, тому варто знати міру.

За матеріалами: Подробиці
Добавлено: 5-03-2021, 16:00
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх