У Львові посилюють карантинні обмеження через пандемію COVID-19 (ВІДЕО)

Жорсткий карантин у місті почне діяти з п'ятниці

Львівська міська комісія з питань ТЕБ і НС 17 березня ухвалила рішення посилити карантинні обмеження у зв'язку зі зростанням захіорюваності на COVID-19, повідомляється на сайті Львівської міської ради.

На цей час закривають ресторани та кафе, які зможуть працювати лише на виніс та доставку; ТРЦ, крім продуктових магазинів, зоомагазинів та аптек, що розташовані в них; заклади культури – театри, кінотеатри, музеї та концертні майданчики; господарські магазини, які зможуть працювати на видачу за попереднім замовленням. Водночас спортзали, перукарні та салони краси працюватимуть лише за попереднім індивідуальним записом.

Крім цього, запроваджено обмеження й щодо роботи навчальних закладів: із 22 до 28 березня школярів молодших класів відправляють на канікули, а учні 5-11 класів продовжують навчатися в дистанційному режимі. Дитячі садки працюватимуть без змін.


Нагадаємо, столична влада вимагає повернути органам місцевого самоврядування повноваження самостійно ухвалювати рішення про встановлення обмежувальних заходів, оскільки з 17 лютого цього року міста не мають права посилювати карантинні обмеження на своїх територіях.

Кличко повідомив.що через тиждень Київ може опинитися в “червоній” зоні

В Україні: щеплення від коронавірусу отримали вже майже 72 тисячі людей 

За матеріалами: ТСН

Добавлено: 17-03-2021, 13:31
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх