У Хмельницькому відбулась церемонія прощання з Віктором Пасєкою

У Хмельницькому 21 березня відбулась церемонія прощання із молодшим сержантом Віктором Пасєкою, який загинув 18 березня в районі Південного.

У Хмельницькому 21 березня відбулась церемонія прощання із молодшим сержантом Віктором Пасєкою, який загинув 18 березня в районі Південного.

Про це йдеться в матеріалі видання АрміяInform, повідомляє Цензор.НЕТ.

"Проводжали в останню путь, крім рідних і близьких загиблого захисника, його бойові побратими, представники оперативного командування "Захід", керівництво Хмельницького гарнізону, місцевих органів самоврядування, представники патріотичних громадських організацій, волонтери, духовенство і містяни", - наголошується в повідомленні.

Поховали загиблого військовослужбовця на Алеї Слави міського кладовища в мікрорайоні Ракове.

Нагадаємо, Віктор Степанович Пасєка народився 8 червня 1965 року в селі Мончинці Красилівського району, жив у Хмельницькому. Служив молодшим сержантом, командиром бойової машини - командиром відділення 2-ї роти 109-го окремого гірсько-штурмового батальйону 10-ї окремої гірсько-штурмової бригади. Загинув 18 березня близько опівдня в районі смт Південне Донецької області унаслідок смертельного кульового поранення, якого зазнав  під час обстрілу позицій ЗСУ з боку окупованої Горлівки.
Добавлено: 22-03-2021, 08:00
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх