На Донбасі загинув воїн ЗСУ, який разом з медикинею рятував поранених під Шумами

Загиблим 3 квітня на Донбасі внаслідок підриву на міні виявився воїн Збройних сил України з Луцька Сергій Сулима. Саме він із медикинею Світланою Земліною 26 березня рятував під обстрілом побратимів, поранених під Шумами.

Про це написано на своїй сторінці в Facebook журналіст Ігор Левенок. Він також опублікував відео з Героєм, який розповів про боротьбу за незалежність України (щоб переглянути відео, додати сторінку до кінця).

"Прости нас, Сергійку! Прости нам усіх, дружимо, за те, що не вберегли тебе! Я ніколи не забуду нашої розмови! Ніколи !!! Ти працював водієм швидкої допомоги в Луцьку. Ти виступав на заняттях з патріотизму перед школярами на Донбасі. Ти разом зі Світланою - бойовим медиком без ваги кинув рятувати побратими, які розстрілювали мокшанські дикуни ", - написав кореспондент.

Левенок уточнив, що Сулима боронив Україну від російських окупантів понад чотири роки. Чоловік загинув у тому ж населеному пункті, де рятував своїх друзів наперед березня.

Ми можемо використати, що командування частинами, де службовий захисник, передав його до породження цього підвигу, але так і не встигло допомогти визначити.

Як повідомляє OBOZREVATEL:
  • 3 квітня в районі населеного пункту Шуми на міно-вибуховому пристрої підійшов український військовослужбовець. Боєць отримав травми, несумісні з життям.
  • Наступного дня стало відомо його ім'я - це був Сергій Сулима із Луцька. Ще один земляк Героя Андрій Горлатій загинув 4 квітня.
Добавлено: 5-04-2021, 11:55
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх