"Як після бомбардування". Бойовики "ЛНР" на танку проїхалися кладовищем

У тимчасово не підконтрольному українській владі Перевальську Луганської області військова техніка бойовиків "ЛНР" проїхалася місцевим цвинтарем, зруйнувавши частину могил

Про це 15 травня повідомили місцеві жителі в групі "ВКонтакте" "Информационный Центр Перевальск-Алчевск".

За словами місцевих жителів, на кладовищі в районі п'ятої шахти з дороги "злетів" танк, але не зупинився, а проїхався по могилах.


"Там дійсно прилетів танк, перелетів через дерево, але чому не зупинився... Горе... Ми йшли по могилах, які стерли траками танка, розбиті пам'ятники, фотографії померлих усюди розкидано, все понівечене... Як після бомбардування", – написала в коментарях користувачка Наталія Перепичай.


За словами людей, таке на цьому кладовищі відбувається вже вдруге. Торік постраждало менше могил, жителі зверталися до місцевої "влади", але результатів не було, нікого не покарали і збитків людям не відшкодували.

Контекст:
  • Відразу після анексії Криму у 2014 році Росія почала збройну агресію на сході України. Бойові дії тривають між Збройними силами України з одного боку та російською армією і підтримуваними Росією бойовиками, які контролюють частину Донецької та Луганської областей, – з іншого.
  • Офіційно РФ не визнає свого вторгнення в Україну, незважаючи на оприлюднені Україною факти і докази. За даними ООН, за час конфлікту загинуло приблизно 13 тис. осіб.
За матеріалами: Гордон
Добавлено: 17-05-2021, 10:40
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх