Українській армії передали фронтовий бомбардувальник

Відремонтований СУ-24М передали Повітряним силам ЗС України

Миколаївський авіаремонтний завод передав до Збройних сил України відремонтований тактичний фронтовий бомбардувальник СУ-24М. Про це повідомляє пресслужба державного концерну "Укроборонпром", до складу якого входить Авіаремонт завод.

За їхньою інформацією, під час виконання ремонтно-відновлювальних робіт у бомбардувальника були повністю замінені всі пошкоджені агрегати планера. Завершивши ремонт, крилату машину підняли в повітря і провели всі необхідні випробування. Після чого передали в підрозділ Повітряних сил Збройних сил України.

Всього, за роки війни в нашій країні було відремонтовано 4 одиниці таких тактичних фронтових бомбардувальників. А також 3 одиниці СУ-24МР (тактичний розвідувальний літак).

Останнім часом спостерігається значне збільшення числа польотів на цих машинах. Тільки з початку квітня було проведено, як мінімум три тренування по бойовій підготовці пілотів СУ-24М і Су-24МР.

Для довідки: СУ-24 є тактичним фронтовим бомбардувальником. Його відмінною рисою є крило змінної стріловидності. Даний бомбардувальник призначається для нанесення ракетно-бомбових ударів при будь-яких погодних умовах. Є основним літаком бомбардувальної авіації Повітряних сил Збройних сил України.

Перший літак СУ-24 був побудований в 1970 році, а експлуатувати його почали в 1975.

За матеріалами:  Comments.ua
Добавлено: 26-05-2021, 14:30
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх