Порошенко зустрівся з спецпосланцем уряду Німеччини Мільбрадт: це питання європейської інтеграції

П'ятий Президент України, лідер партії "Європейська Солідарність" Петро Порошенко провів зустріч з спецпосланцем німецького уряду з питань реформ Георгом Мільбрадт.

Про це повідомляє Цензор.НЕТ з посиланням на прес-службу "ЄС".

В ході зустрічі Порошенко наголосив на важливості і правильність кроку, зробленого ще в 2017 році, при призначенні спеціального уповноваженого уряду Німеччини з питань децентралізації для допомоги Україні.

Було наголошено на необхідності продовження руху по шляху децентралізації за кращими європейськими практиками та забезпечення незворотності цього процесу, щоб уникнути пробуксовки або саботажу на будь-якому владному рівні. Завершення цієї реформи вимагає справжнього політичного лідерства.

"Це питання не тільки про успіх окремої реформи. Це питання європейської інтеграції України", - зазначив п'ятий президент.

Порошенко додав, що "Європейська Солідарність" буде твердо стояти на принципах зміцнення основ місцевого самоврядування в Україні.

Важливе увагу співрозмовники приділили ситуації на Донбасі і шляхів її вирішення політико-дипломатичним способом, а також важливості зміцнення міжнародної єдності і солідарності з Україною для відновлення сувереніта і територіальної цілісності України, включаючи окупований Крим.


Добавлено: 3-06-2021, 10:45
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх