Злива затопила вулиці окупованої Керчі: колаборант Аксьонов на човні

Керч та декілька сіл в окупованому Росією Криму підтопило через сильні опади, “голова” окупаційної влади півострова Сергій Аксьонов оглянув місто на човні.

Про це повідомляє “Радіо Свобода”.

Голова окупаційної адміністрації Керчі Сергій Бороздін повідомив, що через рясні опади підтоплено центральні вулиці міста, ними не проїхати, тож рекомендував утриматися від виїзду на особистому автотранспорті.

Зазначається, що через сильні опади річка Мелек-Чесме вийшла з берегів, через що підтопило близько 12 будинків і міську лікарню №1.

Так, у Керчі затопило вулиці Жені Дудник, Комарова, Вокзальное шосе, Пирогова, Радянська. Приблизно 236 будинків приватних і багатоквартирних.


Бороздін також зазначив, для порятунку людей задіяні важка техніка, громадський транспорт і плавзасоби.

“Голова Криму” Сергій Аксьонов прибув у Керч і проплив по місту на моторному човні. Аксьонова супроводжували глава адміністрації Керчі Сергій Бороздін і глава регіонального МНС Сергій Садаклієв.

В окупованому Криму заявили, що знайдена під Азовським морем вода непридатна для використання

Аксьонов сказав журналістам по телефону: “Ми практично вплав тут пересувалися. Води по коліно, штани, ноги всі мокрі. Якщо не по пояс, то вище ніж по коліно було води – така ситуація”.

“У Керчі, Ленінському та Кіровському районах випав аномальний рівень опадів. Найскладніша ситуація склалася в Керчі. Відвідали лікарню, де затоплені цокольні поверхи, також затоплено багато житлових приміщень, комерційних об’єктів, автомобілів”, – написав так званий “глава Криму” у Facebook.

Нагадаємо, Україна завершила розслідування щодо восьми колишніх високопосадовців Криму, які сприяли окупації півострова, їх судитимуть заочно.

Як повідомлялось, представник Росії в окупованому Криму заявив про готовність звертатися до міжнародного суду з прав людини через відсутність води в Північно-Кримському каналі.

Зазначимо, окупанти визнали критичну ситуацію з водою у Криму та заявили, що запасів водосховищ окупованого Криму вистачить лише на 140 днів.

За матеріалами:  “Прямий”
Добавлено: 17-06-2021, 16:00
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх