РНБО ввела санкції проти 100 осіб зі списку США

РНБО ввела санкції проти 100 осіб зі списку США 

РНБО України ввела санкції проти 100 українців, які перебувають під санкціями Міністерства фінансів США. Про це заявив секретар Ради безпеки Олексій Данілов в інтерв'ю «24 каналу».

За словами Данілова, американські санкції були накладені на 134 громадян України, 130 з них - потрапили під обмеження Мінфіну:

«На сьогодні встановлено, що з 130 осіб, які під санкціями Мінфіну, 127 живі і здорові, а 3 померли. Відносно 100 з цих людей РНБО ввела санкції, вони вже введені. Щодо решти, ми отримуємо додаткову інформацію від партнерів», - сказав Данілов.

Він уточнив, що залишилося ще 27 осіб, інформація щодо яких з'ясовується.

При цьому Данілов зазначив, що санкції були введені на останньому засіданні РНБО.

Як повідомлялося, на початку березня США ввели санкції проти Ігоря Коломойського і його найближчих родичів за участь в корупційних злочинах. Президент Володимир Зеленський вітав це рішення, втім, Україна ніяких санкцій проти Коломойського не ввела до цих пір.

За інформацією сайта, в процесі підготовки візиту Зеленського в США, Білий дім запросив у американських правоохоронних органів всіляку інформацію про діяльність Ігоря Коломойського. Його персона і «досягнення» стануть одними з основних питань для обговорення під час візиту Зеленського в США.

За матеріалами: ZN,UA
Добавлено: 7-07-2021, 08:30
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх