Важкохворі пацієнти пікетують Раду з вимогою легалізувати медичний канабіс (ВІДЕО+ФОТО)

Сьогодні, 13 липня, активісти пікетують Верховну Раду з вимогою підтримати легалізацію медичного канабісу. Гетманцев вислоився про легалізацію медичного канабісу: У нас немає достатньо механізмів контролю за вирощуванням і реалізацією конопель

Сьогодні, 13 липня, активісти пікетують Верховну Раду з вимогою підтримати легалізацію медичного канабісу.

Про це повідомляє кореспондент Цензор.НЕТ з місця подій.

Активісти, в тому числі важкохворі пацієнти пікетують Верховну Раду з вимогою проголосувати за "Закон для Софійки" - законопроект № 5596 про легалізацію медичного канабісу. Мітингувальники принесли під парламент символічне ліки "Потерпін", адже саме цим неіснуючим препаратом задовольняються пацієнти в очікуванні на легалізацію медичного канабісу.

"Ліки на основі медичного канабісу, які могли б насправді допомогти полегшити страждання цих людей, в Україні заборонені. У більш ніж 60 країнах світу медичний канабіс вже легалізований. Пацієнти можуть придбати ліки на його основі в будь-якій аптеці за рецептом лікаря. У той Водночас в Україні досі немає прийнятого Закону, який допоміг би двом мільйонам громадян отримати потрібні їм медичні препарати. Оскільки в Україні медичний канабіс заборонений, пацієнти та їхні родичі змушені ставати "контрабандистами" і купувати нелегально завезені ліки ", - заявили організатори акції .

За словами Гетманцева, ситуация з торгівлею контрабандою свідчіть про ті, что Україна НЕ может Повністю контролюваті сітуацію.

"Якщо ми до цього додамо ще й наркотик, нехай и легкий, то поставімо під загрозою суспільство загалу", - Додав парламентарій.















Добавлено: 13-07-2021, 13:00
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх