Привітання з нагоди 1033-ї річниці Хрещення Руси-України (ВІДЕО+Онлайн-Трансляція)

28 липня православні українці святкують День Хрещення Київської Русі-України. Епіфаній очолив у Михайлівському Золотоверхому соборі божественну літургію.

Дорогі брати і сестри!

Щиро вітаю кожного з вас з 1033-ю річницею Хрещення Руси-України – наріжного каменю нашої державної та духовної незалежності.

Предстоятель ПЦУ Епіфаній привітав вірян із Днем хрещення Руси-України Предстоятель ПЦУ Епіфаній привітав вірян із Днем хрещення Руси-УкраїниЦя свято відзначається в країні згідно з указом Президента від 25 липня 2008 року щороку 28 липня, передає Укрінформ.

Предстоятель Православної церкви України митрополит Епіфаній очолив у Михайлівському Золотоверхому соборі божественну літургію з нагоди відзначення 1033-ї річниці Хрещення Русі-України.

Також урочистості з нагоди свята пройдуть на Володимирській гірці, де предстоятель ПЦУ звершить молебень біля пам’ятника святому рівноапостольному князю Володимиру.

Нехай наш спільний дім, який ми всі разом нині відновлюємо, буде непохитним і стійким до будь-яких випробувань. Щоб, хоч би «І пішов дощ, і розлилися річки, і знялися вітри, і ринули на будинок той – і він не впав, бо був збудований на камені» (Мф. 7: 25)

1033 річниця Хрещення Руси-України. Божественна літургія зі Свято-Михайлівського собору ПЦУ

За матеріалами: 5.ua

Добавлено: 28-07-2021, 10:02
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх