Доба на Донбасі: окупанти обстрілювали українських захисників 9 разів

У районі населеного пункту Майорськ ворог здійснював дистанційне мінування території мінами ПОМ-2

Упродовж минулої доби, 3 серпня, в районі проведення операції Об'єднаних сил зафіксовано 9 порушень режиму припинення вогню з боку російсько-окупаційних військ. Про це повідомила речниця командування Об’єднаних сил Лідія Нанівська у Фейсбуці.

Так, біля населеного пункту Золоте-4 збройні формування Російської Федерації обстрілювали українські позиції зі стрілецької зброї. У напрямку населеного пункту Світлодарськ ворог вів вогонь з автоматичних станкових гранатометів і стрілецької зброї. Поблизу Луганського противник відкривав вогонь зі станкових протитанкових і автоматичних станкових гранатометів, а також стрілецької зброї.

Російські найманці на Донбасі 7 разів гатили по позиціях ЗСУ, біля Опитного – з 82-мм мінометівТакож неподалік Широкиного російські найманці обстрілювали українські позиції з мінометів 82-го калібру. Біля Водяного, що на Приазов’ї, ворог вів вогонь зі станкових протитанкових і автоматичних станкових гранатометів. У напрямку населеного пункту Водяне, що біля Донецька, противник застосовував міномети 82-го калібру. У бік Авдіївки окупанти відкривали вогонь з мінометів 82-го калібру та гранатометів різних систем.

Крім того, на Луганщині був зафіксований проліт ворожого безпілотного літального апарату типу "Орлан-10" з перетином лінії розмежування. А в районі населеного пункту Майорськ ворог здійснював дистанційне мінування території мінами ПОМ-2.

"Бойових втрат серед військових Збройних сил України немає", – підкреслила речниця.

Нагадуємо, спеціальна моніторингова місія ОБСЄ зафіксувала на двох полігонах російських окупаційних військ в окремих районах Луганської області (ОРЛО) 6 протитанкових гармат, 20 гаубиць і 61 танк, які розміщені за межами виділених місць зберігання озброєння.

За матеріалами: 5.ua
Добавлено: 4-08-2021, 11:15
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх