Лідер ПСПУ Вітренко де-факто відреклася від власного сина: "Він русофоб, його підкинули СБУ"

Лідер ПСПУ Вітренко де-факто відреклася від власного сина: "Він русофоб, його підкинули СБУ"

Глава проросійської політсили безсторонньо висловилась про своє ж сина, голові правління НАК "Нафтогаз" Юрія Вітренко. Лідер проросійської Прогресивної соціалістичної партії України Наталія Вітренко фактично зреклася свого сина Юрія, який в даний час є головою правління НАК "Нафтогаз України".

Ця заява прозвучала з її вуст під час інтерв'ю YouTube-каналу "блогер БН LIVE", інформує Діалог.UA. Глава проросійської політсили заявила, що її рідний син насправді є "проектом СБУ". Ось як прозвучали ці слова з її вуст. "На моє глибоке переконання, що цю тему" підкинула "СБУ. Я стільки їжджу по Україні, мене впізнають. Одні мене палко люблять, інші - ненавидять. І тут раптом перебиваються сином, який з'явився на політичній поверхні зовсім недавно! Його ніхто не знав, він займався своєю комерцією. мені здається, що Юру не випадково вивели на політичну поверхню - у нас багато талановитих молодих людей. А його вивели спеціально в пику мені, тому що дуже боялися реваншу нашої партії. Звичайно, я не заперечую, що у нього інші цінності, він "західник" і русофоб ", - говорить Вітренко.

На слова Вітренко відреагував блогер і журналіст, учасник Мінської ТКГ Денис Казанський. "Якось, по-моєму, вона взагалі не дуже високої думки про сина. Мовляв," хто він такий взагалі? "Так" ніхто і звати його ніяк! ". І тут" геніальну "Наталію Михайлівну знала вся країна, а тут сплив він і "затьмарив зірку". Як він взагалі міг? Загалом Юрій нічого із себе не представляє, а домігся всього виключно завдяки підступності "світового закулісся". Яка "добра" мать! Чого не зробиш заради кремлівської "подачки" - навіть рідного сина попинать не шкода ", - з сарказмом зазначив Казанський в своєму новому YouTube-блозі.

При цьому варто відзначити: у відкритих джерелах, зокрема в тій же "Вікіпедії", є інформація, що Наталія Вітренко розлучилася з чоловіком в 1991 році, а Юрій залишився жити з батьком. На той момент Юрію було 15 років, зараз йому 44 роки.

Раніше Юрій Вітренко заявив про готовність "Нафтогазу" до переговорів про продовження контракту на транзит газу через українську ГТС, однак цей діалог потрібно вести з "Газпромом".

Ще раніше, в травні 2017 року, активісти "Національного корпусу" і полку "Азов" заблокували квартиру матері Юрія Вітренка, Наталії.

За матеріалами: "Діалог.UA"
Добавлено: 4-08-2021, 15:00
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх