Верховна Рада розпочала нову сесію після літніх канікул — пряма трансляція

У вівторок, 7 вересня, Верховна Рада починає нову сесію після літніх канікул. Для журналістів частково відкрили кулуари Ради: кількість пропусків обмежена, черга вишикувалася з 7 ранку.

Планується, що ця сесія триватиме до 21 січня 2022 року.

Парламент планує провести десять тижнів пленарних засідань. Також шість тижнів піде на роботу в комітетах, комісіях, депутатських фракціях та групах.

Верховна Рада розпочала нову сесію після літніх канікул — пряма трансляція

Ще чотири тижні виділили на роботу з виборцями.

Фракція "Слуги народу" звертається до спікера Дмитра Разумкова з проханням включити до порядку денного Ради звіт про роботу Тимчасової слідчої комісії (ТСК ) щодо ситуації на "Укрзалізниці".
Про це в ході Погоджувальної ради заявив перший заступник голови фракції "СН" Олександр Корнієнко, передає парламентський кореспондент Цензор.НЕТ.



За його словами, також до порядку денного Ради потрібно включити два МВФівських законопроєкти, які комітети можуть розглянути найближчим часом.
Нардеп також розповів, що фракція "Слуги народу" планує на поточній сесії парламенту продовжити розпочаті реформи, зокрема, в сфері оборони, завершення земельного питання.
"Також в планах пенсійна реформа. Тут ми очікуємо у Верховній Раді серйозну дискусію. Хотіли б звернутися до колег з опозиції, щоб дискусія була не у вигляді 20 тисяч правок, а осмислена", - додав перший заступник голови фракції "СН"

24 серпня Верховна Рада зібралася на позачергове засідання на вимогу президента Володимира Зеленського, щоб розглянути законопроект про великий герб України.



За матеріалами: НВ
Добавлено: 7-09-2021, 11:55
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх