Ківу хочуть вигнати з "ОТЗЖ"

Обласна Полтавська організація "ОТЗЖ" звернулася до центрального офісу політичної сили із закликом виключити Іллю Ківу. 7 жовтня, голова обласної Полтавської організації "ОТЗЖ" Олег Сазонов провів в Кременчуці збори. На порядок денний винесли питання про висловлення недовіри Іллі Ківі за нецензурну лексику і підрив авторитету партії.

У підсумку депутати підписали звернення до центрального офісу політсили із закликом застосувати щодо нардепа партійне стягнення аж до виключення з партії, пише "Кременчуцька газета".

Депутат облради Олександр Алексюк заявив, що з такими друзями, як Ківа, і ворогів не потрібно: "Він розвалює фракцію ... сидить в Раді і тільки чухає між ніг".

Депутат Полтавської міської ради Євген Момонт розповів про конфлікт з Ківою в Полтаві. Виявляється, парламентарій випустив скандальну газету, де назвав багатьох зі своїх соратників зрадниками. "Його люди все прибудовані на посади в мерії і на комунальних підприємствах. І їх супроводжують скандали ... У нас є обласний керівник Олег Сазонов, але Ківа і на нього ллє бруд ..." - сказав Момонт.

Депутат Кременчуцької райради, екс-глава Кременчуцької райради Андрій Дрофа був одним з найбільш відвертих спікерів. Виявляється, кандидатуру Ківи нав'язали в Полтавську область з Києва. "Мабуть, в Києві не знають, що тут робиться і що робить Ківа ... Раніше мене вчили, що сміття з хати виносити не треба, але те, що він говорить і робить, ні на яку здорову голову не натягнеш ... Потрібно Києву сказати, що нам такий координатор не потрібен ", - резюмував Дрофа.

Нагадаємо, 7 жовтня Ілля Ківа, стоячи під українським прапорами, привітав Володимира Путіна з днем ​​народження, побажавши здоров'я і довгих років життя.

Офіцер ЗСУ Анатолій Штефан заявив, що така поведінка політика на восьмому році війни неприпустимо. У разі, якщо силові структури залишать без уваги цю промову, то відреагує суспільство.

Раніше повідомлялось, що Зеленський відмовився вітати Путіна з днем народження.



За матеріалами: "Діалог.UA"
Добавлено: 8-10-2021, 08:45
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх