Скандал у прямому ефірі: що з'ясовували Савченко та нардеп від "СН"

Народна депутатка восьмого скликання Надія Савченко, а також голова Комітету Верховної Ради з питань здоров'я нації, медичної допомоги та медичного страхування, нардеп від "Слуги народу" Михайло Радуцький влаштували словесну перепалку в прямому ефірі

Це сталося після того, як Радуцький запитав у Савченко, чи має вона щеплення від коронавірусу.

Водночас нардепка колишнього скликання ВР заявила, що ніхто не має права знати про те, чи вакцинована вона від коронавірусу. У відповідь вона також запропонувала депутату "провести експертизу й дізнатися".

"Ні одна експертиза не покаже, вакциновані ви, чи перехворіли. У вас або є антитіла, або їх немає", – прокричала Савченко, пообіцявши Радуцькому зустрітися в суді, пише Depo.ua.

Також Савченко проігнорувала питання, чи купувала вона COVID-сертифікат.

"Пані Надія показує всій країні, що можна порушувати законодавство України", – заявив Радуцький. У підсумку Савченко так і не сказала, чи робила щеплення від коронавірусу, а також де саме взяла "документ", з яким її упіймали в аеропорту прикордонники.



Нагадаємо, що Надію Савченко з сестрою Вірою затримали 22 жовтня в аеропорті "Бориспіль". Вони намагались використати підроблені сертифікати про вакцинацію для того, щоб потрапити до України. Сама народна обраниця восьмого скликання заявила, що не підробляла COVID-сертифікат. Також вона додала, що вакцинація від коронавірусу в Україні є антиконституційною. За її словами, український уряд почав "ветеринарну медицину" та "примусову вакцинацію".

За матеріалами: Depo.ua
Добавлено: 28-10-2021, 11:15
1

Похожие публикации


Комментарии (1)

avatar
0
#1 Евгений

Савченко продажная шкура! Шалава которая замаскировалась под патриотку. Вопрос к властям Украины почему эта мерзость на свободе 

Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх