Під Радою зібрався мітинг антивакцинаторів

Про це повідомляють #Букви.

Люди тримають плакати із написами: «Скажи ні обов’язковій вакцинації», «Скажи ні COVID-паспортам», «Скажи ні COVID-фашизму» тощо.

Наразі на площі понад 500 мітингарів, проте люди продовжують сходитися.

Деякі учасники мітингу заявляють, що їх незаконно відсторонили від роботи, а це є порушенням трудових та конституційних прав.

Під Радою зібрався мітинг антивакцинаторів

мітинг антивакцинаторів Рада 3 листопадамітинг антивакцинаторів Рада 3 листопадамітинг антивакцинаторів Рада 3 листопадамітинг антивакцинаторів Рада 3 листопадамітинг антивакцинаторів Рада 3 листопада











Раніше анонсувалося, що до Києва на мітинг люди приїдуть із різних областей, зокрема Дніпропетровської та Одеської областей.

Крім того, сьогодні такий самий антивакцинаторський мітинг заплановано й у Львові.


На подію відреагував очільник МОЗ Віктор Ляшко. Він назвав дійство глузуванням з медиків та рідних померлих від COVID-19.

Про це Ляшко заявив під час брифінгу. Він закликав людей отямитися та усвідомити, що в реанімаціях цей антивакцинаторський дух швидко зникає.

Це насмішка над нашими медиками та над родинами, які, на жаль, втратили своїх рідних через ковід. В реанімаціях цей антивакцинаторський дух швидко зникає, а підробні сертифікати там не працюють. Хочу, щоб ви це усвідомили саме зараз,
– підкреслив Ляшко.


Добавлено: 3-11-2021, 10:30
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх