Військові РФ розпочали масштабні навчання в ОРДЛО, - розвідка

Військові РФ розпочали масштабні навчання в ОРДЛО, — розвідка

Як інформує Цензор.НЕТ, про це повідомляє пресслужба Міноборони із посиланням на ГУР.



Командування ЗС РФ нарощує боєготовність російських окупаційних військ на тимчасово окупованій території в Донецькій та Луганській областях. 22 листопада 2021 року у з’єднаннях і частинах 1-го (Донецьк) та 2-го (Луганськ) армійських корпусів розпочалось масштабне командно-штабне навчання із залученням мобілізаційного резерву, підрозділів «силових структур» і окупаційних адміністрацій. Контроль проведення навчань здійснюється комплексною комісією 8-ї загальновійськової армії Південного військового округу ЗС РФ.

Проведення навчань супроводжується активізацією діяльності російських пропагандистських ЗМІ для підготовки чергових фейкових матеріалів з дискредитації підрозділів Об’єднаних сил.

Ми зіткнулися з постачання Росією зброї у великих масштабах на окуповані території. Протидія незаконному постачанню зброї на окуповані території є одним з пріоритетів у сфері безпеки для України, яка захищає суверенітет і територіальну цілісність від агресії РФ.
Про це заявив заступник постійного представника України при ООН Юрій Вітренко під час дебатів у Радбезі щодо стрілецької зброї та легких озброєнь.

Добавлено: 23-11-2021, 15:00
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх